301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Kasım 2021 - Cumartesi 16:53
 
CHP'Lİ ÖZKAN YALIM: HALK SANDIĞI BEKLİYOR
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Karaköprü ilçesinde galerici esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Siyaset Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan YALIM, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve yöneticilerle birlikte Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar, Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt ve galerici esnaflarla bir araya geldi.

 

 


Ekonomideki kötü gidişin tüm esnafları sıkıntıya düşürdüğünü ifade eden Milletvekili Yalım, "Sanayi esnafı, galericiler, kısaca tüm esnaflarımızın derdi sıkıntısı aynı. CHP olarak ülke genelinde sahadayız ve halkımızı dinliyoruz. Birileri halkın sesine kulak tıkasa da halk sandığı bekliyor" dedi.
Dolardaki artışın durdurulamadığına da dikkat çeken Yalım, "Dün akşam saatlerinde ABD'den gelen enflasyon verisinin beklentileri aşmasıyla hız kazanan dolar 9,87 seviyesine kadar yükselerek rekor tazelemişti. Dolar, bugünde güne 9,87'den başlamasının ardından 9,97'ye yükselerek rekor tazeledi. Euro/TL'de güne 11,34'ten başlarken, dün akşam saatlerinde 11,40'a kadar yükseldikten sonra günü 11,30 seviyesinden kapatmıştı. Euro, bugün en yüksek 11,45 seviyesini gördü. Elde döviz olmadığı için müdahale edemiyorlar. Allah dar gelirliyi, asgari ücretliyi bu hükümetin elinden korusun" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP'Lİ, ÖZKAN, YALIM:, HALK, SANDIĞI, BEKLİYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı