Gaziantep'te deprem sonrası kurtarmak isterken çatının altında kaldılar!
Depremin ilk anlarında Gaziantep'te yıkılan Gölgeler apartmanında kurtarma çalışması sırasında çatının vatandaşların üzerine düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.
Kahramanmaraş merkezli ilk depremde yıkılan ve 23 kişinin hayatını kaybettiği Gölgeler apartmanında, depremin hemen ardından yapılan kurtarma çalışmalarının görüntüleri ortaya çıktı.
Havada kalan çatının altında enkazda kalanları arayan bazı vatandaşlar çatının bir anda çökmesiyle birlikte enkazın altında kaldı
İKİ KİŞİ YARALANDI
Tam bir panik havasının hakim olduğu anlarda enkaz altında kalan şahısları diğer vatandaşlar ve itfaiye ekipleri çıkartarak ambulansa taşıdı. Olayda iki kişi yaralandı.
Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
Arşiv Arama
Modül 1
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.