301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Nisan 2021 - Çarşamba 17:29
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 15 Temmuz hatırlatmalı 'darbeci akraba' yanıtı
Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın emekli amiraller hakkında yaptığı açıklamanın ardından "Eğer sen darbeci akrabası arıyorsan ben sana söyleyeyim, 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi?" sorusunu yöneltti.
Siyaset Haberi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'emekli amiraller bildirisi' üzerine grup toplantısında söylediği "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP’nin kendisi vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" sözlerine yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında, 15 Temmuz darbe girişiminin yönetim merkezi olduğu belirtilen Akıncı Üssü davasında tutuklu olarak yargılanan eski Tümgeneral Mehmet Dişli’nin abisi Şaban Dişli’nin büyükelçi olarak atanmasını hatırlattı.

 

Sosyal medya hesabından "Seni gidi algıcı seni!" ifadeleriyle bir video paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle oldu.

"Neymiş efendim, bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, kardeşleri CHP’liymiş. Şu zekâya bak Allah aşkına. Bu aklı size kim veriyor?

Eğer sen darbeci akrabası arıyorsan ben sana söyleyeyim, 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Siz şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. İstiyorsan şehit ailelerine soralım ne diyecek?" 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'a, 15, Temmuz, hatırlatmalı, 'darbeci, akraba', yanıtı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı