İmamoğlu şunları söyledi;

KIRILAN KOLTUK YORUMU: “DEMEK
Kİ SANDALYE FİRMASINDA SORUN VAR!”
Dün önemli bir görüşmeniz oldu. Beştepe’de belediye başkanları bir araya geldi. Kulis bilgilerine göre oturduğunuz koltukla ilgili bir bilgi var. Sizden dinleyebilir miyiz? Orada neler yaşandı?
- Oturduğumuz koltuk, durup dururken kırıldı. Biraz yere düşer gibi olduk, düştük aslında. Sonra ayağa kalktık. Sayın Cumhurbaşkanı, ‘İsraf yaptın’ dedi. ‘Parasını öde’ falan duymadım. Ben de ‘Bu israf değil, sandalye kırık, benle ilgili bir sorun yok. Ama olsun ikinci sandalyeye daha sağlam oturuyoruz’ dedim. Bu ilginç magazin bir durumdu. Tabi sandalye neden çürüktü, neden kırıldı, onu Cumhurbaşkanlığı araştırsın. Demek ki ya sandalye firmasında bir arıza var ya da bakımını yapanda.
Oturacağınız yerler belli miydi?
- Alfabetik sıraya göre oturma düzeni vardı. Benim sağımda Yılmaz Büyükerşen, solumda da Tunç Soyer vardı ve belirli olan sandalyeler. Masa düzenine göre oturduk.
Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı için tarih verdi: Yeni otogar...
“TÜMÜYLE SEÇİLMİŞ BELEDİYE
BAŞKANLARI ORADA OLABİLİRDİ”
Sizin aklınızda soru işareti var mı?
- Ben, hayatta hiç kötü düşünerek yoluma bakmadım. Ben iyi düşünceyle baktım. Dün verimli bir toplantı oldu. İyi bir iletişim toplantısıydı. Elbette daha iyi olabilirdi. Sadece tümüyle seçilmiş belediye başkanları orada olabilirdi. Tabi demokrasi adına bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bunun söyleminden vazgeçmiş değilim. Keşke orada da o arkadaşlarımızda olsaydı. Ama her şeye rağmen verimli iyi bir iletişimdir. Umuyorum orada kalmasın, devam etsin. Ben bu tarafına bakıyorum. Ama sandalye konusunda bir açıklama yapacaksa cumhurbaşkanlığının o işe bakan kişileri sorumluları yapsın. Niye sandalye öyleydi. Niye ayakları içe doğruydu bilmiyorum?
Haber okunma sayısı: 27041
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
KATEGORİLER
ÇOK OKUNANLAR
Listelenecek kayıt bulunamadı
-
'Erdoğan, Naci Ağbal'a yolu gösterdi'
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'la ilgili kritik bir iddia ortaya attı.
- Almanya'da aşı olan 10 'ağır hasta' yaşamını yitirdi
- Eğitim ve sağlık bütçelerinden de kesildi! Saray'ın yedek ödeneği hesap tutmadı
- Yazlık sarayın maliyeti 640 milyon TL!
- Saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'dan Erdoğan açıklaması
- Halka akşam pazarı, Diyanet’e 64,7 milyon TL
-
CHP Uşak Milletvekili Özkan YALIM Köprü Otoyol Zammı Kadar Memura Emekliye Zam İstedi
Hükümetin vatandaşa yeni yıl hediyesi olarak ‘zam’ yaptığını söyleyen CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, bu
- Oğuzhan Müftüoğlu: Muhalefet, ancak devrimci muhalefet büyürse gelişir
- Kadro yine adrese teslim: Kafkas Üniversitesi akademik ilanında iki günde çağ değiştirdi!
- KYK borçlusu gençler Ankara'ya yürüyecek
- TBMM onayladı: SMA hastalarının ilaç için yardım mücadelesi suç sayıldı!
- Boş dolabın fişini çekiyoruz
- Boğaziçili akademisyenler: Üniversitemizin demokratik değerlerini ihlal eden bu uygulamayı kabul etmiyoruz
- Sayıştay'dan vatandaşın ekmek parası ile ihya olan TRT hakkında 'zarar' vurgusu
- Maaşlar eridi, köprü zammı durmadı! '8 kat fazla ödüyoruz'
- Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi ile İbrahim Cevahir Camii’ne ziyaret
YORUM EKLE